Gergi Tavan Çevre Dostudur

Gergi Tavan Ürünleri; %100 geri dönüşümlüdür, Temizlenebilir, Boya veya kimyasal bakım gerekmemektedir, Gergi Tavan Ürünleri Kloroflorokarbon ve hidrokloroflorokarbon gazlarını içermemektedir, Kamiyum ve kurşun içermemektedir, 20 yılı aşkın kullanım ömrüne bulunmaktadır, Gergi Tavan Çevre Dostudur

Gergi Tavan Ürünleri; %100 geri dönüşümlüdür, Temizlenebilir, Boya veya kimyasal bakım gerekmemektedir,

Gergi Tavan Ürünleri Kloroflorokarbon ve hidrokloroflorokarbon  gazlarını içermemektedir,

Kamiyum ve kurşun içermemektedir,

20 yılı aşkın kullanım ömrüne bulunmaktadır,

Montajında kullanılan alüminyum profiller ve paketleme ekipmanları geri dönüşümlü malzemelerdir,

Avrupa Standartlarında; B1,M1,S2,d0 belgelerine sahip, yangında alev almaz özelliğindedir.

İş yerlerinizin,evlerinizin,kamusal alanlarınızın tasarımları kaliteyi doğrudan etkilemektedir. Yeni teknolojiler ile ihtiyacınıza uygun gergi tavan çözümleri ararken aynı zamanda başta güvenlik ve sağlık olmak üzere, uzun süreli sorunsuz kullanım,bakım masrafları, montaj koşulları ve uygulama yöntemleri gibi birçok unsuru dikkate alırız. Gergi Tavan Ürünleri %100 geri dönüşüm koşullarına göre üretilmekte, zehirli gaz salınımı yapmayan doğa dostu ürünler olarak üretilmektedir. Aynı zamanda kadmiyum ve kurşun elementi içeren maddeler yoktur. Yangında alev almayan özelliği sayesinde, yangın esnasında iken kendini yok eder ve tutuşmamaktadır.

Kısa sürede ve pratik bir şekilde monte edilen, istenildiğinde ve gergi tavanınızın zarar görmesi halinde hiç bir zarar görmeden ve zarar göstermeden demonte işlemi yapılmaktadır. Uzun yıllar geçmesine rağmen görünümünden ve şıklığından ödün vermeyen gergi tavan modelleri boya ve kimyasal bakım gerektirmediğinden sizlere ekstra bir bakım maliyeti çıkarmayacaktır.